Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Manpower werft flexibel personeel voor Cirque du Soleil

Datum nieuwsfeit: 08-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MANPOWER UITZENDORGANISATIE

Manpower werft flexibel personeel voor Cirque du Soleil

PERSINFORMATIE

Diemen, 8 januari 2002

Manpower werft flexibel personeel voor Saltimbanco van Cirque du Soleil

Cirque du Soleil is vanaf februari 2002 in Amsterdam met de show Saltimbanco. Als leverancier van flexibel personeel voor de Europese tournee, is Manpower ook in deze stad verantwoordelijk voor de werving en selectie van ongeveer 160 flexmedewerkers. Net als in andere Europese steden, werft en selecteert Manpower in Amsterdam personeel in uiteenlopende functies, van horecapersoneel tot naaisters en kleedsters.

Voor Cirque du Soleil heeft Manpower een speciaal wervingsprogramma ontwikkeld. Dit programma voorziet niet alleen in de werving en selectie van flexmedewerkers, maar ook in een specifiek introductieprogramma. Hierdoor zijn de flexmedewerkers van Manpower optimaal voorbereid op hun werkzaamheden bij Cirque du Soleil. Een supervisor van Manpower is in iedere stad op het terrein van Cirque du Soleil verantwoordelijk voor de dagelijkse planning en coördinatie van alle flexibele medewerkers. De werving en selectie voor flexibel personeel wordt gecoördineerd door een groot deel van de vestigingen van Manpower in de regio Amsterdam.

Hofleverancier
Na Amsterdam zal Cirque du Soleil met Saltimbanco ook nog een bezoek brengen aan Barcelona, Wenen, Brussel, Madrid en Londen. Ook in deze steden -behalve Londen- is Manpower verantwoordelijk voor de werving en selectie van flexmedewerkers.
Manpower trad ook als hofleverancier op bij de shows Alegr¡a en Quidam. In 1995 was de uitzendorganisatie ook al leverancier voor Saltimbanco. De goede ervaringen met Manpower hebben geleid tot een nieuwe overeenkomst met Cirque du Soleil.

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine Fluyt, manager marketing communications van Manpower Nederland, telefoon (020) 660 25 38. Kandidaten die willen werken bij Saltimbanco kunnen zich melden bij de Manpower-vestiging aan de Nieuwezijds Voorburgwal 101 in Amsterdam, telefoonnummer: (020) 422 02 27.

Manpower is een van 's werelds grootste arbeidsintermediairs. Jaarlijks werken er bijna 3 miljoen mensen via Manpower. Wereldwijd telt de onderneming 3.800 vestigingen in 59 landen. In Nederland behoort Manpower, met 150 vestigingen, tot de grootste uitzendondernemingen.


08 jan 02 13:20

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie