Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Perspresentatie toeristenkantoor Piemonte/Novara

Datum nieuwsfeit: 08-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 31 DECEMBER 2001

Uitnodiging perspresentatie Piemonte/Novara

8 januari 2002, Italiaans Paviljoen (01AO100/01BO10), 17.00 uur

Hierbij hebben wij het genoegen om u namens het lokale toeristenkantoor van het gewest Piemonte, Agenzia di accoglienza e promozione turistica locale della provincia di Novara, te mogen uitnodigen voor het bijwonen van een presentatie over deze mooie streek.

Aan natuurschoon heeft Piemonte veel te bieden. De bergen en heuvels zijn kenmerkend voor het Piemontese landschap; Piemonte betekent letterlijk 'aan de voet van de bergen'. Naast de prachtige berglandschappen van de Piemontese Alpen zijn er de vriendelijke, met wijngaarden beklede heuvels van de Langhe en de Monferrato, die tot de mooiste landschappen van Noord-Italië behoren en waar beroemde Italiaanse wijnen vandaan komen.

Vol variatie

Piemonte is een streek vol variatie: naast de in de barokstijl gebouwde Turijn vindt u de westoever van het Lago Maggiore, rijk aan middeleeuwse kloosters en tal van charmante stadjes en dorpen.

De provinciehoofdstad Novara, straalt een zekere allure uit. Dat komt vooral door de vele neoklassieke gebouwen die in de 19e eeuw in het centrum zijn verrezen. Behalve de bezienswaardigheden heeft Novara gezellige winkelstraten die, zoals gebruikelijk in ltalië, bruisen van leven.

Bijzonder gewest

Wij hopen dat u kennis komt maken met dit bijzondere gewest. De presentatie zal gehouden worden in de stand van het Italiaanse paviljoen (standnummer 01A010/01B010) op de vakdag (8 januari) om 17.00 uur. Er zullen verschillende vertegenwoordigers aanwezig zijn die graag u ter woord willen staan.

Uiteraard zal een heerlijk buffet met lokale specialiteiten en een drankje niet ontbreken. Wij hopen u op 8 januari om 17.00 uur te mogen verwelkomen.

Edoardo Francati
Directeur
Nationaal Italiaans Verkeersbureau E.N.I.T.
Stadhouderskade 2
1054 ES Amsterdam
Tel. 020 - 616 82 46
Fax: 020 - 618 85 15
E-mail: (enitams@wirehub.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie