Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 09-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 9-01-2002
3e persbericht 9 januari 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Winkeldievegge bijt personeelslid
In een winkel aan de Kruisstraat is woensdag om 12.50 uur een 36-jarige Eindhovense vrouw aangehouden. De vrouw was door het personeel van de winkel betrapt op de diefstal van een paar laarzen. De vrouw werd in afwachting van de gewaarschuwde politie door het personeel van de winkel in het kantoortje gezet. De vrouw verzette zich en beet een van de personeelsleden in de arm. Zij kon in bedwang gehouden worden en de politie nam haar over. Zij is ingesloten. Behalve de laarzen had zij in een tas 6 bhs, 5 slips, een damestas en 2 horloges. Bij al deze goederen zaten prijskaartjes. De spullen zijn in beslag genomen.

Eindhoven: Drugsdealer gepakt
Woensdag om 14.45 uur is op het Stratumseind een 20-jarige man uit Roermond aangehouden. Van de man is bekend dat hij in drugs handelt. Toen twee politiemensen in zijn richting liepen liet hij een prop papier vallen. Bij controle bleken daar 13 bolletjes cocaïne in te zitten. Hij had in zijn broekzak ook nog een klein beetje weed en 355,=. Hij is voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Portemonnee geleegd
Een 16-jarige Eindhovense jongen is woensdag om 15.10 uur op de Boutenslaan van zijn geld beroofd. De jongen fietste in de richting van de Piuslaan toen hij werd tegen gehouden door twee mannen op een fiets. Een van hen pakte de portemonnee van de jongen uit zijn kontzak en haalde het geld, 26,=, er uit. De lege portemonnee gaven ze weer terug en na de jongen bedankt te hebben fietsten ze weg.

Eindhoven: Schennispleger
Een ongeveer 20-jarige man heeft woensdag tussen 17.30 en 17.45 uur schennis gepleegd tegenover een 19-jarige Eindhovense vrouw. Dat gebeurde toen de vrouw op de bus stond te wachten in een busabri aan de Huizingalaan bij de Rijssellaan. De had zijn geslachtsdeel uit zijn broek en bevredigde zich. De vrouw vluchtte en de man liep weg in de richting van de Hondsruglaan.

Maarheeze: Autogordelcontrole
Bij een autogordelcontrole op de Oranjenassaulaan zijn woensdag tussen 16.30 en 17.30 uur drie bestuurders bekeurd. Er werden 20 voertuigen gecontroleerd.

Reusel: Bestuurder gewond
Een 51-jarige automobilist uit Reusel is woensdag om 12.20 uur gewond geraakt toen hij op de Postelsedijk met zijn auto tegen twee bomen botste. De man reed in de richting van Reusel en ter hoogte van een flitspaal remde de man en de auto raakte in een slip. De auto kwam tegen twee bomen terecht. De man is met hoofd- en nekletsel in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven opgenomen.

Steensel: Onder invloed
Woensdag om 19.00 uur is op de Eindhovenseweg een 45-jarige automobilist uit Steensel betrapt op het rijden onder invloed. De man blies ruim 0,7 promille. Hij kreeg een boete van 190,=

Veldhoven: Snelheidscontrole
Woensdag tussen 13.30 en 16.00 uur is op De Run 6800 een snelheidscontrole gehouden. Van de 618 voertuigen reden er 144 te hard. De snelste reed 95 km/u., terwijl 50 is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie