Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Speer IT ontwikkelt intranetoplossing voor het MKB

Datum nieuwsfeit: 09-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Nieuwe intranetoplossing voor het MKB

HILVERSUM, 20020109 -- Speer IT heeft een standaard intranetoplossing voor bedrijven vanaf 10 medewerkers ontwikkeld: BusiBase. BusiBase is een modulair opgebouwd intranet, dat qua vormgeving aangepast kan worden aan de gewenste bedrijfshuisstijl. De modules beslaan verschillende bedrijfsinformatiestromen en kunnen probleemloos afzonderlijk van elkaar worden ingezet. Voor specifieke bedrijfswensen is maatwerk mogelijk.

Steeds meer bedrijven beschouwen een bedrijfsintranet als middel om informatie en kennis binnen het bedrijf op een efficiënte wijze te ontsluiten. Het belangrijkste struikelblok bij de besluitvorming rond een intranet, zijn echter de kosten voor ontwikkeling.

Speer IT ondervond in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie