Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Duizend euro voor asiel h'Onderdak, Bergen op Zoom

Datum nieuwsfeit: 09-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Dierenbescherming
Zoek soortgelijke berichten
Dierenbescherming


Duizend euro voor asiel h'Onderdak, Bergen op Zoom
04/01/02
Kids for Animals schenkt op woensdag 9 januari duizend euro aan asiel h'Onderdak in Bergen op Zoom. Het geld is afkomstig uit de Dierenhulpspaarpot. Het asiel kan het geld goed gebruiken. Naast honden en katten worden er namelijk nog veel meer dieren opgevangen, zoals fretten, konijnen en allerlei soorten vogels. Ook doet het asiel veel aan het socialiseren van zwerfkatten, zodat deze alsnog bij mensen thuis geplaatst kunnen worden. Het geld wordt gebruikt om het asiel verder op te knappen. Na de uitreiking van de cheque krijgen de aanwezige kinderen een rondleiding en uitleg over het asiel.
De Dierenhulpspaarpot wordt gevuld met geld van extra postzegels, geplakt op bijvoorbeeld kleurwedstrijden van de Kids for Animals. Vorig jaar was dit bij elkaar opgeteld zo'n ? 20.000,-. De opbrengst wordt verdeeld onder een aantal goede dierendoelen. Zoals bijvoorbeeld Stichting AAP, het Berenbos en het reptielenopvang Serpo. Maar ook aan een aantal kleinere opvangcentra, aan te wijzen door kinderen zelf. Uit die spaarpot krijgt asiel h'Onderdak duizend euro. Meer informatie is te vinden op www.kidsforanimals.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie