Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Zuid

Datum nieuwsfeit: 09-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid
Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Controles
ZEEWOLDE De politie van Zeewolde heeft dinsdagmorgen een korte controlegehouden op de Knardijk. In totaal werden 5 bekeuringen uitgeschreven voor rijden door rood. Op de Slingerweg kregen 3 automobilisten een bekeuringen omdat ze over een doorgetrokken streep reden.

Kassagreep
ALMERE Dinsdagmiddag heeft een nog onbekende man bij een winkel aan de Zadelmakerstraat een greep uit de kassa gedaan. De dader liep de winkel binnen, sommeerde het winkelpersoneel de kassa open te doen en liep met de inhoud van de kassa in onbekende richting weg. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Aanhouding
ALMERE Dinsdagavond is in de stationshal een 19-jarige Amsterdammer aangehouden. Bij de politie waren klachten binnengekomen, waarna agenten een groep jongeren vorderden om weg te gaan. De Amsterdammer gaf hier geen gehoor aan en gedroeg zich opstandig. Hij is aangehouden en voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie