Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Project Welzijnsaccommodaties gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 09-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Praat mee over de welzijnsaccommodaties

Het project Welzijnsaccommodaties, afgekort PAC, is bedoeld om nieuw beleid te ontwikkelen voor onze welzijnsaccommodaties in het algemeen en in het bijzonder voor de 43 vrijetijdsaccommodaties. Het college van burgemeester en wethouders wil alle organisaties, die belanghebbend zijn, de gelegenheid geven om deel te nemen aan PAC. Als eerste stap wil het college overeenstemming bereiken over welke problemen moeten worden opgelost. De gemeente zal een notitie schrijven, waarin de belangrijkste problemen met onze welzijnsaccommodaties worden beschreven. Het college wil weten of de belanghebbende organisaties het met deze notitie eens zijn. Als overeenstemming ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie