Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 09-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 9-01-2002
Mediaberichten 9 januari (11.15 uur)

ROERMOND Aanhouding verdachte

ROERMOND De politie heeft dinsdagavond een 16-jarige inwoner van Melick aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval die op 4 januari jl. plaatsvond bij een winkel aan de Bakkerstraat. De jongen wordt ervan verdacht, samen met een andere nog onbekende jongen, een greep uit de kassa te hebben gedaan onder bedreiging van een wapen. Vervolgens zijn de jongens met een buit van enkele honderden euros te voet weggevlucht. Aan de hand van onderzoek wist de politie de identiteit van een van de verdachten te achterhalen. Toen hij op de Terbaansweg werd gesignaleerd is hij aangehouden en overgebracht naar het bureau waar hij is ingesloten voor nader onderzoek.

ROERMOND Brand

ROERMOND In de nacht van dinsdag op woensdag is brand ontstaan in een kantoorruimte van een pand aan de Olympialaan. De brandweer kwam ter plaatse en heeft het vuur snel kunnen doven. Samen met de sleutelhouder van het pand is vervolgens gekeken waar de brand was ontstaan. Het vermoeden bestaat dat er kort voor de brand is ingebroken in het pand. De preciese achtergrond van de brand is nog niet duidelijk, maar het is niet uitgesloten dat er sprake is van brandstichting. Technisch onderzoek zal de exacte oorzaak mogelijk nog kunnen achterhalen. De omvang van de schade is nog niet bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie