Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Adviescommissie voor broedplaatsen gemeente Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 09-01-2002
Bron: Gemeente Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amsterdam


Adviescommissie voor broedplaatsen

Het college van B&W stemt in met de instelling van de Commissie van advies BroedplaatsAmsterdam. De commissie zal het college gaan adviseren bij de toewijzing van panden aan groepen kunstenaars en culturele ondernemers. De commissie bestaat uit voorzitter Paul van Schilfaarde (adviseur bij een brede range aan maatschappelijke en stedelijke vraagstukken, met name op het gebied van de stedelijke economie), Dick Regenboog (voormalig lid van de Amsterdamse Raad voor Stadsontwikkeling), Peti Buchel (lid van het Werkgebouwengilde), Jan Holleman (Amsterdams kunstenaar) en Tijmen van Grootheest (directeur van de Rietveldacademie). Samen vertegenwoordigen zij een brede ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie