Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Sittard

Datum nieuwsfeit: 09-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 9-01-2002 Politieberichten district Sittard (HP 14.50) Woensdag 9 januari 2002

Elsloo, inbraak woning:
In de nacht van maandag op dinsdag heeft in een in aanbouw zijnde woning aan de Aronskelk te Elsloo een inbraak plaatsgevonden. De inbreker forceerde een schuifdeur van de nog niet bewoonde woning waarna hij de toegang kreeg. Uit de woning werden onderdelen van de vloerverwarming ontvreemd, alsmede twee expansievaten en enkele loodgietersmaterialen. De bewoner heeft van de diefstal bij de politie aangifte gedaan.

Geleen, tanken zonder te betalen:
Een 31 jarige inwoner van Geleen is woensdag 9 januari 2002 door de politie aangehouden nadat hij de voorbije nacht bij een tankstation langs de A-2 brandstof tankte en deze niet betaalde. Hij bleek onder invloed van drank de auto bestuurd te hebben.
De inwoner van Geleen tankte woensdagmorgen 9 januari 2002 omstreeks 02.55 uur bij een tankstation langs de A-2 benzine. Na het vullen van de brandstoftank van zijn auto en tevens een jerrycan in de kofferbak vertrok de automobilist van het tankstation zonder de rekening van ruim 55 te betalen. Het kenteken van de auto werd echter genoteerd waarop de politie werd gewaarschuwd. Deze trof de bestuurder van de auto op de Wagenaarstraat te Geleen aan. Daar werd hij aangehouden wegens het tanken zonder te betalen. Bij zijn aanhouding rook hij echter sterk naar alcohol waarna aan het politiebureau de aangehouden verdachte een ademanalyse moest ondergaan. De uitslag van de ademanalyse gaf een alcoholpromillage aan van 1.2 promille. Tegen de inwoner van Geleen werd proces-verbaal opgemaakt. In het kader van snelrecht zal de inwoner van Geleen zich op korte termijn bij de Officier van Justitie moeten verantwoorden.

Sittard, sportdag - stropdag:
Een 17 jarige scholier woonachtig te Sittard heeft dinsdagmiddag 8 januari 2002 bij de politie aangifte gedaan van de diefstal van zijn beurs. De scholier maakte dinsdagmiddag gebruik van de sportaccommodatie aan de Stadswegske te Sittard. Zijn kleding bleef tijdens het sporten in het kleedlokaal achter. Toen hij na een uur terugkwam bemerkte hij dat zijn beurs die in zijn kleding achter was gebleven werd gestolen. In de beurs was een geldbedrag aanwezig van 15.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie