Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aberdeen Group onderscheidt klanten Ariba voor eProcurement

Datum nieuwsfeit: 09-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Aberdeen Group onderscheidt klanten Ariba voor Best Practices in eProcurement

Hoofddorp, 9 januari 2002 Onderzoeksbureau Aberdeen heeft twee klanten van Ariba, leverancier van Enterprise Spend Management-oplossingen, geselecteerd voor de Aberdeen Group Best Practices in eProcurement Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan bedrijven in Noord-Amerika en EMEA, die uitzonderlijke resultaten hebben behaald met hun eProcurement-projecten. De onderscheiden klanten, FedEx en Unilever, maken gebruik van de Ariba Buyer eProcurement-oplossingen.

Het rapport toont aan dat FedEx de investeringen in de technologie van Ariba snel heeft terugverdiend. Bovendien nemen de besparingen nog verder toe, waardoor FedEx een goed voorbeeld is van wat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie