Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Privatiseringsdebat in Martiniplaza Groningen

Datum nieuwsfeit: 09-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Geachte Pers,

Hierbij wil ik een groot Privatiseringsdebat aankondigen, dat zal worden gehouden op woensdag 9 januari 2002 in de Martiniplaza te Groningen. Gasten zijn onder andere: Harm Post, directeur van Groningen Seaports en ex-directeur van NoordNed. Ben Warner, voorlichter van de Gasunie. Koen Schuiling, wethouder Economische Zaken te Groningen en belast met de privatisering van Martiniplaza. Henk de Haan, econoom en Tweede Kamerlid met een eigen visie op privatisering. Erik Meijer, SP-Europarlementariër en schrijver van een rapport over de huidige manier van privatisering. De avond staat onder leiding van de heer Alders, Commissaris van de Koningin in de ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie