Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twee Nederlandse dames bobslee teams naar Salt lake City

Datum nieuwsfeit: 09-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

QUALITY AND RESULTS

nederlandse damesbobslee kampioenschappen 12-1-2002

T.a.v.: de (sport)redactie
Van: Nederlandse damesbobsleeteams

TWEE NEDERLANDSE DAMES BOBSLEE TEAMS OP WEG NAAR SALT LAKE CITY

10-12 januari 2002 in Winterberg, Duitsland.

Geachte (sport)redactie,

Op dinsdag 8 januari jl. droeg kroonprins Willem Alexander, namens NOC NSF in sportcentrum Papendal, de Nederlandse ploeg voor de Winterspelen in Salt Lake City over aan Chef de Mission Leo Visser. Als onderdeel van de officiële ploeg waren beide bobsleeteams Eline Jurg en Ilse Broeder met remsters Nannet Kiemel, Jeannette Pennings en reserve Annemarie Donselaar aanwezig.
Hun verwachtingen voor de spelen: bij de beste 8 ter wereld te behoren.

Aanstaande donderdag en vrijdag (10 en 11 januari) trainen de dames in Winterberg. Op zaterdag 12 januari vinden er in Winterberg de Nederlands en Duitse Dames Bobslee Kampioenschappen plaats.

In Winterberg (ongeveer 2,5 uur rijden van Utrecht) is het mogelijk de dames te interviewen en in actie te fotograferen. Daarna vertrekken ze voor trainingen naar Calgary, Canada om vervolgens naar Salt Lake City af te reizen, waar ze op 19 februari a.s. hun prestaties zullen tonen.

Met vriendelijke groet,

Anite Benelux bv

Dorien Halbertsma

Voor nadere informatie en fotomateriaal kunt u zich wenden tot Dorien Halbertsma, Marketing Manager Anite Benelux, telefoonnummer
0343 43 93 43, of per e-mail: (d.halbertsma@anite.nl). Frank v.d. Berg, Teammanger, telefoonnumer: 06 21210293, of per e-mail: (teammanager.bobslee.dames@planet.nl) .

Meer informatie over het dames-bobsleeën vindt u ook op www.anite.nl


09 jan 02 17:00

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie