Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hennepkwekerij aangetroffen in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 09-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven 9-01-2002
2e Persbericht 9 januari 2002

Eindhoven: Hennepkwekerij aangetroffen
Woensdagmorgen rond 9.15 uur is bij een onderzoek in een woning aan de Pioenroosstraat een hennepkwekerij aangetroffen. Ruim 300 plantjes en de daarbij behorende apparatuur zijn inbeslaggenomen en afgevoerd. De 49-jarige bewoner is aan het politiebureau verhoord. Tegen verdachte zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Helmond: Diefstal portemonnee
Woensdagmiddag rond 13.20 uur is van een 45-jarige vrouw uit Helmond haar portemonnee gestolen. Zij was aan het winkelen in de Veestraat. Bij het afrekenen zag ze dat de porte-monnee uit haar tas verdwenen was. In de portemonnee zaten meerdere pasjes, persoons-bescheiden en geld.

Helmond: Bromfietscontrole
Woensdag tussen 10.30 en 13.30 uur is op de Nachtegaallaan een bromfietscontrole ge-houden. 30 bromfietsers zijn gecontroleerd. 22 daarvan kregen een proces-verbaal voor: 5x geen helm; 9x een te hoog vermogen; 2x geen verzekeringspapieren; 2x niet volgen van de rijbaan; 2x rijden door roodlicht, 1x lekke uitlaat en 1x niet voldoen aan bevel of vordering.

Geldrop: Aanrijding met gewonde
Woensdagmorgen rond 8.50 uur raakte bij een eenzijdig ongeval op de splitsing Johan Peij-nenburgweg Mierloseweg een 38-jarige bromfietster uit Geldrop gewond. Zij reed op de Johan Peijnenburgweg, komende uit de richting De Bleekvelden naar genoemde kruising. Op de kruising sloeg zij linksaf de Mierloseweg in. Zij raakte daar de stoeprand en kwam ten val. De vrouw klaagde over een pijnlijke schouder en heup en is overgebracht naar het zie-kenhuis.

Valkenswaard: Diefstal uit een bouwcontainer
Tussen dinsdagmiddag 16.45 en woensdagmorgen 7.30 uur is ingebroken in een bouwcon-tainer op een bouwterrein aan de Dragonder. Het slot van de container is opengebroken. Uit de container zijn diverse elektrische handgereedschappen gestolen.

Asten: Inbraak in een woning
Woensdag tussen 9.30 en 12.30 uur is ingebroken in een woning aan het Ommelse Bos. Een raam is vernield. Uit de woning verdwenen 5 TVs, 2 homecomputers, 2 schoteltuners en elektrisch gereedschap.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie