Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Trindeborch Consult gaat op in het NIGZ

Datum nieuwsfeit: 10-01-2002
Bron: NIGZ
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron
Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie

Persbericht
Woerden, 10 januari 2002

Trindeborch Consult gaat op in het NIGZ

Per 1 januari 2002 is het Trindeborch Consult met de bijbehorende merknamen Alcon en Cicon opgegaan in het NIGZ (Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie) te Woerden. Trindeborch Consult is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van gezondheidsbeleid (op de onderwerpen alcohol, roken en werkbeleving) in Nederlandse bedrijven en instellingen. De komst van Trindeborch betekent een versterking van de ontwikkeling van het programma gezondheidsbeleid voor werknemers, dat in samenwerking met het Centrum GBW (Gezondheidsbevordering op de Werkplek) wordt uitgevoerd.

Het NIGZ werkt nauw samen met het Centrum GBW bij het ontwikkelen en aanbieden van gezondheidsprogramma's met betrekking tot verschillende thema's aan bedrijven en instellingen. Met de komst van Trindeborch Consult worden deze activiteiten extra versterkt. Zowel het bestaande aanbod van Trindeborch Consult als Alcon en Cicon blijven gehandhaafd. Daarmee wordt de slagkracht van de betrokken organisaties vergroot en het ondersteuningsaanbod voor gezondheidsbeleid voor bedrijven en instellingen verruimd.

Bereikbaarheid
Trindeborch Consult, Alcon en Cicon zijn bereikbaar via het adres van het NIGZ/Centrum GBW:
De Bleek 13, Postbus 500, 3440 AM Woerden.
Het telefoonnummer wordt 0348 - 43 76 70 en fax 0348 - 43 76 89. Het algemeen e-mail adres ((info@trindeborch.nl)) en de website (www.trindeborch.nl) blijven ongewijzigd.

Meer informatie:
NIGZ; Hans Krosse, directeur NIGZ: 0348 - 437 601 Centrum GBW, Paul Baart, directeur GBW: 0348 - 437 683 Trindeborch Consult: Robert Peletier: 0348 - 437 670

Opmerkingen over onjuiste adressering of ontvangstproblemen kunt u per retourmail doorgeven. Vermeld u daarbij wel blad of programma waarvoor u werkzaam bent en eventueel ook uw telefoonnummer?

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie