Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland gehele regio

Datum nieuwsfeit: 10-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 10-01-2002 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Politie geeft voorlichting
FLEVOLAND Op 14 januari aanstaande geeft onder andere de politie tijdens het open huis van het ROC Flevoland voorlichting over het brugjaar Politie. Deze voorlichtingsavond vindt plaats van 18:30 tot 21:00 uur bij het ROC te Almere Buiten, Straat van Florida 1 en te Lelystad, Agorawagenplein 1. Jongeren die graag bij de politie willen werken maar nog te jong zijn voor de politieschool, kunnen het zogenaamde brugjaar Politie (in combinatie met de opleiding algemeen beveiligingsmedewerker) bij het ROC Flevoland volgen. Na het volgen van het brugjaar Politie en het behalen van het diploma heeft de student recht op een plaats in de selectieprocedure voor de politieschool. Voor meer informatie over deze open dag kunt u bellen met het Centrum voor Informatie en Loopbaan Advies (Almere 036-5495950 of Lelystad 0320-237550) of u kunt terecht op www.rocflevoland.nl. Ook op de politiesite www.politie.nl/flevoland staat meer informatie over het brugjaar.

Getuigen gezocht van zware mishandeling
EMMELOORD De politie is op zoek naar getuigen van de zware mishandeling van een jongen ter hoogte van de Rabobank op de Beursstraat afgelopen dinsdagmiddag rond half één. Daar kreeg een aantal jongeren ruzie. Daarbij is een 17-jarige jongen uit Vollenhove zwaar mishandeld. Hij is met onder andere gezichtsletsel per GGD-ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Twee verdachten zijn voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau. Getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben, kunnen zich op het politiebureau te Emmeloord melden of bellen met de politie via 0527-634400.

Roodlicht controle
EMMELOORD Woensdagochtend controleerde de politie op de Boslaan bij de kruising op het door rood fietsen. Onder andere naar aanleiding van klachten in de buurt, besteedde de politie hier aandacht aan. In totaal zijn 7 bekeuringen aan scholieren uitgedeeld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie