Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Exclusief akoestisch optreden Blof bij Noordzee FM

Datum nieuwsfeit: 10-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NOORDZEE FM

Exclusief akoestisch optreden Blof bij Noordzee FM

Noordzee FM organiseert in samenwerking met platenmaatschappij EMI, een uniek akoestisch optreden van Blof op een geheime locatie ergens in Nederland. Blof geeft het exclusieve akoestisch optreden voor een selecte groep luisteraars van Noordzee FM. De exacte datum van dit optreden blijft geheim en ook de locatie waar het optreden gegeven wordt, wordt niet bekend gemaakt. Het exclusieve akoestische optreden wordt gegeven in het kader van de Blofweek bij Noordzee FM.

De Blofweek op Noordzee FM wordt gehouden van maandag 7 januari tot en met vrijdag 11 januari. Noordzee FM draait gedurende de week tracks van het nieuwe album van Blof, 'Blauwe Ruis'. Donderdag 10 januari kan men tussen 19.00 uur en 20.00 uur luisteren naar een special hour van Blof waarin de grootste hits worden afgewisseld met tracks van het nieuwe album. Verder zal er een interview te horen zijn met Blof.

Om het unieke akoestische optreden bij te kunnen wonen, moet men luisteren naar Noordzee FM of surfen naar www.Noordzeefm.nl. Zowel op zender als op het internet zijn een beperkt aantal kaarten te winnen voor dit exclusieve optreden. Kaarten zijn niet te koop en alleen te winnen op Noordzee FM. Voor meer informatie, surf naar www.noordzeefm.nl.

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Jennifer Lopez, U2, Robbie Williams, Anastacia, Ronan Keating, maar ook die van Volumia!, BloF, en Twarres. Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee FM. LEVEN OP MUZIEK

Naarden, 31 december 2001

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie