Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie FloraHolland met Disva op Fruit Logistica beurs

Datum nieuwsfeit: 10-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Bloemenveiling Holland
Zoek soortgelijke berichten
Bloemenveiling Holland

FloraHolland presenteert zich met exporteur Disva op Fruit Logistica

Naaldwijk- De nieuwe coöperatie FloraHolland, ontstaan uit de fusie tussen Bloemenveiling Flora in Rijnsburg en Bloemenveiling Holland in Naaldwijk presenteert zich voor het eerst in het buitenland tijdens de Fruit Logistica in Berlijn. Deze toonaangevende vakbeurs voor het supermarktsegment vindt plaats van 10 tot en met 12 januari 2002. In de stand kunnen de bezoekers van de beurs kennismaken met de nieuwe organisatie. Net als de twee voorgaande jaren presenteert de veiling zich samen met de firma Disva. Disva presenteert onder andere een speciale koelvitrine voor snijbloemen in haar stand.

FloraHolland biedt gelegenheid, handelaren doen de zaken

FloraHolland is een internationale marktplaats voor producenten en handelaren in sierteelproducten. Met een jaaromzet van ruim ¤ 1,7 miljard en een marktaandeel van 52% is de coöperatie marktleider. Voor managers van supermarkten een ideaal beginpunt om contact te zoeken met exporteurs die kant-en-klare verkoopconcepten voor bloemen en planten in de supermarkt kunnen bieden. FloraHolland zorgt voor een kwalitatief goed en breed productenpakket en snelle logistieke dienstverlening. Exporteurs zorgen voor goede belevering van de klant in binnen- en buitenland. Ruim 75% van de producten wordt voor het grootste gedeelte geëxporteerd naar Duitsland (40%) Engeland (24%), Frankrijk (20%).

Disva

Disva is een van de toonaangevende exporteurs van bloemen en planten in Nederland, gevestigd op het terrein van FloraHolland, vestiging Naaldwijk. Zij biedt een zeer breed sortiment aan producten en leveren waar ook ter wereld. Het klantenbestand, wereldwijd verspreid over ca. 25 landen, bestaat uit groothandel- en supermarktorganisaties welke het hele pakket bij Disva kunnen kopen, van een plantje tot een zak potgrond. U kunt FloraHolland en Disva vinden in Hal 3.1.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie