Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kerstboomversnippering 2002 gemeente Leiden

Datum nieuwsfeit: 10-01-2002
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Kerstboomversnippering 2002

Leiden kiest voor een kerstboomversnippering. Op donderdag 10 januari om 19.00 uur organiseert de dienst Milieu en Beheer -in samenwerking met het Sportbedrijf Leiden, Bureau HALT, de politie en ConneXXion- een kerstboomversnippering op het Stadhuisplein in Leiden. De kerstboomversnippering komt in plaats van de tot in 2001 gebruikelijke kerstboomverbranding. Hiermee is een eind gekomen aan een jaren-lange traditie, die onder meer vanwege ruimteproblemen steeds moeilijker realiseerbaar bleek. Met de kerstboomversnippering wordt weliswaar een nieuwe traditie ingezet, maar de alom bekende verloting blijft in stand. Onder het motto "Breng een boom, win een prijs" worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie