Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Melding kwaliteitsverklaring buitenschoolse opvang

Datum nieuwsfeit: 10-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Alphen aan den Rijn


Melding en aanvraag kwaliteitsverklaring buitenschoolse opvang " De Schatgravers"

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn hebben een melding ontvangen van de directie van buitenschoolse opvang " De Schatgravers", Zuiderkeerkring 130/A in Alphen aan den Rijn en een aanvraag voor een verklaring, dat aan de bij of krachtens de "Verordening Kinderopvang Alphen aan den Rijn" gestelde kwaliteitseisen wordt voldaan.

Volgens de Algemene wet bestuursrecht, afdeling 3.4, worden belanghebbenden in de gelegenheid gesteld hun zienswijze over de melding en de aanvraag naar voren te brengen, tot 4 weken na publicatie.

Het meldingsformulier, met onderliggende stukken, ligt tot 4 weken na publicatiedatum ter inzage bij het informatiecentrum in het Stadskantoor, Castellumstraat 6, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdagavond tussen 18.30 uur en 20.00 uur

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 08 januari 2002 laatste wijziging

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie