Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Perscommunique B en W vergadering Maassluis

Datum nieuwsfeit: 10-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

11-1-2002

Perscommunique van de B en W vergadering van 8 januari 2002

Dak Green Eagles
Basketbalvereniging Green Eagles heeft aan de gemeente Maassluis kenbaar gemaakt, dat de sportvereniging de problemen die spelen rond het dak van de kantine aan de Haydnlaan zelf wil oplossen door het verven van het dak. Omwonenden hadden geklaagd over schitteringen en lichtweerkaatsingen die het dak van de nieuwe kantine zou veroorzaken. Het college van burgemeester en wethouders heeft naar aanleiding van de mededeling van Green Eagles besloten geen extern bureau in te schakelen, zoals in eerdere instantie was besloten. De Bewonerscommissie Van Beethovenlaan zal op de hoogte worden gesteld van de gekozen oplossing. Tevens besluit het college toestemming te verlenen tot het aanbrengen van de coating, nadat over soort en kleur overeenstemming is bereikt met de Bewonerscommissie Van Beethovenlaan.

Subsidiëring zonneboilers
Vanaf 1997 verstrekt de gemeente Maassluis een gemeentelijke subsidie van euro 226,89 (500,-) voor de plaatsing van zonneboilers bij particulieren. De uitvoering van de regeling is in handen gesteld van energiebedrijf Eneco. Het college heeft besloten de regeling voor subsidiëring van zonneboilers ook in 2002 voort te zetten en Eneco te verzoeken de regeling uit te voeren.

Verkiezingen Culturele Raad Maassluis en Maassluise Sport- en Recreatieraad
De zittingsduur van de leden van de Culturele Raad Maassluis en de Maassluise Sport- en Recreatieraad valt samen met die van de gemeenteraadsperiode.
Dit betekent dat gestart dient te worden met de voorbereidingen om te komen tot nieuwe verkiezingen voor deze twee raden. Met de voorzitters van de Culturele Raad Maassluis en de Maassluise Sport- en Recreatieraad is de procedure rond de verkiezingen doorgenomen.
Het college gaat akkoord met de te volgen procedure.

Overige documenten:
Advies B en W 220 Dak Green Eagels - 2 Advies B en W 220 Subsidiering zonneboilers 2002

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie