Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare bekendmakingen gemeente Papendrecht

Datum nieuwsfeit: 10-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Papendrecht

Laatste update: 10.01.2002 Vrijstelling van bestemmingsplannen voor aanleg bergbezinkbassins. Van vrijdag 11 januari t/m donderdag 7 februari 2002 ligt ter inzage het verzoek tot vrijstelling van de geldende bestemmingsplannen voor de aanleg van bergbezinkbassins. Er worden op vier locaties, als onderdeel van het rioolstelsel, ondergrondse bassins aangelegd: in de groenstrook ten oosten van het parkeerterrein aan de Van der Palmstraat, ten westen van de westelijke rijbaan van de Kennedylaan, onder het parkeerterrein in de P.J. Oudstraat ter hoogte van huisnummer 164 t/m 322 en in de groenstrook tussen het voetpad langs de Vondellaan en de watergang. In de geldende ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie