Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sportplatform gemeente Soest van start

Datum nieuwsfeit: 10-01-2002
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

Sportplatform van start

Op 1 januari 2002 is het Sportplatform van start gegaan. Op 7 januari 2002 vond de oprichtingsbijeenkomst plaats. In het platform zijn elf deskundigen vertegenwoordigt met algemene en specifieke kennis van het beleidsterrein sport, kennis van het beleidsterrein onderwijs, kennis van bestuurlijke processen, facilitaire en bouwkundige kennis en financiële kennis. Het Sportplatform zal nauw worden betrokken bij de selectieprocedures voor de projectmedewerker Sportcoördinatie en de bewegingsconsulenten.

In maart vorig jaar is op verzoek van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Soest, een klankbordgroep geformeerd om het sportbeleid te concretiseren. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie