Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe VROM-inspectie een feit

Datum nieuwsfeit: 10-01-2002
Bron: Ministerie van VROM
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

Nieuwe VROM-inspectie een feit (10-1-2002)Op 1 januari is de nieuwe VROM-Inspectie van start gegaan. De voormalige drie aparte Inspecties milieuhygiëne, ruimtelijke ordening en volkshuisvesting zijn hierin samengevoegd. De VROM-Inspectie heeft een eigen bijzondere opsporingsdienst: de VROM Inlichtingen- en Opsporingsdienst. Doel van de nieuwe organisatiestructuur is het versterken van de handhaving van de wet- en regelgeving op het gebied van milieu, ruimtelijke ordening en wonen. De Inspectie staat onder leiding van de Inspecteur-Generaal, mr G.J.R. Wolters. Daarnaast zijn er vijf regiokantoren verspreid over het land met ieder één regionaal inspecteur ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie