Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benschop en Jorritsma op de bres voor Europa

Datum nieuwsfeit: 10-01-2002
Bron: Ministerie van Buitenlandse Zaken
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Buitenlandse Zaken

"Met Europa's grootste logistieke operatie in vredestijd is 2002 begonnen. Maar dit jaar heeft nog een letterlijk grensverleggende gebeurtenis in petto. Want het zal eindigen met een besluit over welke landen kunnen toetreden tot de Europese Unie." Dit zegt staatssecretaris Dick Benschop van Buitenlandse Zaken op de vernieuwde website www.europaportaal.nl, de portaalsite van de overheid over de uitbreiding en toekomst van de Europese Unie.

Www.europaportaal.nl is toegankelijker, overzichtelijker en sneller gemaakt. Nieuw op de site is de rubriek Podium, een ruimte voor meningen over de uitbreiding van de Europese Unie. Aan de reeds uitgebreide ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie