Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentelijke actie snoeihout erfbeplantingen Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 10-01-2002
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Gemeentelijke actie snoeihout erfbeplantingen

In het kader van het gemeentelijk Landschapsbeleidsplan krijgt groen in het buitengebied extra aandacht. Aandachtspunten zijn onder andere het goed onderhouden van bestaande beplantingen en de aanleg van nieuwe beplantingen op erven in het buitengebied. Om goed onderhoud van houtsingels, knotwilgen en overige bomen op erven in het buitengebied praktisch te ondersteunen, wordt er jaarlijks een gemeentelijke actie gehouden waarbij het snoeihout van deze erfbeplantingen gratis versnipperd wordt.

Voor beplantingen buiten het erf kan op grond van de "Subsidieverordening particulier landschapsbeheer gemeente Etten-Leur" een onderhoudsovereenkomst afgesloten worden (project Landschapsonderhoud). In de daarbij behorende ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie