Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Campina viert koninklijk Huwelijksfeest met Huwelijksvla

Datum nieuwsfeit: 10-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT
09/01/2002

Campina viert alvast Koninklijk Huwelijksfeest met Huwelijksvla

Ter ere van het huwelijk van prins Willem-Alexander en Maxima, introduceert Campina een speciaal product, namelijk Huwelijksvla. Voor deze speciale gelegenheid is Huwelijksvla verpakt in een feestelijke verpak-king. Huwelijksvla heeft een lekkere frisse sinaasappelsmaak en is een smaakvolle variatie in het assortiment vla. Het product is vanaf 7 januari tot en met 2 februari verkrijgbaar in de supermarkt.

In geen enkel land is vla zo populair als in Nederland. Het afgelopen jaar is er in Nederland ruim 142 miljoen liter vla gegeten. Vla wordt vooral gegeten omdat het gewoonweg lekker is: met vla kun je ongecompliceerd genieten van een lekker en gemakkelijk toetje. Vla wordt bereid door aan melk en wei suiker, zetmeel en verdikkingsmiddel toe te voegen. De vla krijgt zijn specifieke smaak en kleur door toevoeging van cacao, aroma's en andere smaakvolle ingrediënten zoals slag-room, vruchten, chocoladestukjes en karamel.

Vanillevla is nog steeds de meest gekochte variant. Er worden echter steeds meer andere smaakvarianten gegeten. Met de introductie van Huwelijksvla speelt Campina hierop in en wordt het eten van een bakje vla tijdens de Oranje feestdagen extra feestelijk.

De consumenten referentieprijs van Huwelijksvla is ¤ 1,40.


---

Noot aan de redactie /

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie