Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Moeder en dochter krijgen traangas in gezicht in Hoensbroek

Datum nieuwsfeit: 10-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 10-01-2002 Hoensbroek; moeder en dochter traangas in gezicht (RK; 17.15 Donderdag, 10 januari 2002

District Heerlen

Hoensbroek; moeder en dochter met traangas bespoten Vanmiddag, donderdagmiddag omstreeks 15.15 uur vond op de Nieuwstraat in Hoensbroek een poging diefstal met geweld plaats. Een 35-jarige vrouw uit Heerlen en haar 14-jarige dochter zagen vanuit een pand (bij tandarts) aan de Nieuwstraat dat een tweetal jongemannen bezig waren hun bromfiets te stelen. Toen moeder en dochter buiten verhaal gingen halen kwam het daarbij tot een schermutseling waarbij de daders moeder en dochter middels een traangasbusje traangas in het gezicht en de ogen spoten. Het tweetal stapte vervolgens, met achterlating van de bromfiets van de Heerlense vrouw, op hun eigen (blauwkleurige) bromfietsscooter en reed er vandoor in de richting van de Kouvenderstraat. De politie stelt een nader onderzoek in. Bekend is dat er nogal wat getuigen een en ander hebben zien gebeuren en de politie is op zoek naar deze getuigen. Die kunnen met de politie contact opnemen via telefoon 0900 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie