Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Keurmerkinstituut en SKW Certificatie

Keurmerkinstituut


* SKW Certificatie BV en het Keurmerkinstituut werken vanaf 1 januari 2002 samen bij de certificatie van netgevoede rookmelders. Melders die voldoen aan de eisen in BRL 6501 van de Stichting Bouwkwaliteit, hoeven maar 1 keuring te doorlopen voor het verwerven van zowel het Komo-merk als het keurmerk "Goedgekeurd Keurmerkinstituut". Dit laatste keurmerk is al verleend aan tientallen batterijgevoede rookmelders, terwijl het Komo-merk zeer bekend is in de bouw (10/01/02).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie