Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Erasmusspeld R'dam voor A. Niemantsverdriet

Datum nieuwsfeit: 11-01-2002
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Erasmusspeld voor A. Niemantsverdriet

De heer A. Niemantsverdriet, 36 jaar vrijwilliger bij de Brandweer Rotterdam, is onderscheiden met de Erasmusspeld. Burgemeester mr. Ivo Opstelten heeft hem de gemeentelijke onderscheiding vandaag, vrijdag 11 januari, uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Regionale Hulpverleningsdienst in het Maritime Simulation Centre Rotterdam (MSR) aan de Wilhelminakade 701.

De heer Niemantsverdriet is, met een onderbreking van anderhalf jaar, van 1953 tot 1991 als vrijwilliger in dienst geweest van de Brandweer Rotterdam. Van 1997 - 1991 was hij als vrijwillig officier verantwoordelijk voor de personele en organisatorische aspecten van de ca. 180 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie