Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 11-01-2002

Datum nieuwsfeit: 11-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 11-01-2002 3e Persbericht 11 januari 2002

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Verdachte van overval aangehouden
In een woning aan de Heuvelakker is donderdagavond rond 20.00 uur een 36-jarige man zonder vaste woon- en/of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een overval op een juwelier op het Winkelcentrum Woensel op 2 januari jl. Een onbekende man stapte op die dag aan het einde van de middag de winkel binnen en gaf aan dat hij wat ringen wilde bekijken. De verkoopster pakte een drietal tableaus en toonde deze aan de man. Direct daarop graaide de onbekende man de tableaus van tafel en rende snel de winkel uit. De verkoopster rende de dader achterna en greep hem in zijn nek. Hierop liet hij twee tableaus vallen. Hij wist vervolgens op een oude herenfiets met een tableau te ontkomen. Bij de verdachte werden twee bolletjes cocaïne aangetroffen. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Eindhoven: Lokaalvredebreuk
In een winkel aan de Rechtestraat is vrijdagmiddag rond 17.00 uur een 43-jarige man uit Tilburg aangehouden. De verdachte had een winkelverbod en bracht toch een bezoekje aan de zaak. Hierop werd hij door een beveiligingsmedewerker aangehouden en overgedragen aan de politie. De verdachte is na verhoor naar huis gestuurd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Automobilist rijdt door na aanrijding Op de kruising Breitnerstraat Kanaaldijk Zuid is vrijdagmiddag rond 16.20 uur een 26-jarige fietster uit Geldrop tegen een auto gebotst. De vrouw fietste over de Kanaaldijk Zuid en reed in de richting van de Geldropseweg. Op de kruising zag zij van rechts over de Breitnerstraat een auto aan komen rijden die geen voorrang aan haar verleende. De fietster probeerde krachtig te remmen en zette hierbij haar voet op de grond. De auto reed over haar voet en de vrouw botste vervolgens met haar fiets tegen de auto en viel. De automobilist is doorgereden in de richting van de Tongelresestraat, waar hij nog even gestopt is om te kijken naar de schade aan zijn auto. Vervolgens is hij weer ingestapt en weggereden. De vrouw klaagde over hoofdpijn en liep verwondingen op aan haar heup en voet. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeluk. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Geldrop: Sieraden gestolen
Uit een woning aan de Hazelaar heeft een insluiper donderdagavond tussen 18.45 en 19.45 uur sieraden en tien gulden muntstuk gestolen. De dader kwam binnen door een niet afgesloten achterdeur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie