Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IBA kondigt vertrek aan van CEO en zijn vervanging

Datum nieuwsfeit: 11-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Euronext Brussels
Zoek soortgelijke berichten

Euronext Brussels

Persberichten - 11/01/2002

IBA kondigt het vertrek aan van zijn CEO Jean-Claude Delobel en zijn vervanging door Pierre Mottet, Voorzitter van het Uitvoerend en Strategisch Comité van de onderneming

IBA kondigt het vertrek aan van zijn CEO Jean-Claude Delobel en zijn vervanging door Pierre Mottet, Voorzitter van het Uitvoerend en Strategisch Comité van de onderneming. Jean-Claude Delobel werd twee jaar geleden aangetrokken met het oog op de integratie van de talrijke overnames van de onderneming. Hij heeft schitterend werk geleverd om de Groep en zijn organisatie te verstevigen. Nu hij zijn taak tot een goed einde gebracht heeft, heeft hij besloten om zich vanaf eind maart aan een nieuw project te wijden en waarvoor hij de functies wil verlaten die hij gedurende deze 2 jaren bij IBA vervuld heeft. IBA is een fantastische onderneming met een groot aantal mogelijkheden, zegt Jean-Claude Delobel. Het is een onderneming met een enorm groeipotentieel en met een hoge rendabiliteit in tal van markten. Ik vertrek voor een nieuw project, maar ik zal de ontwikkeling van IBA belangstellend blijven volgen en ben ook bereid om de onderneming te helpen als zij dat wenst.» Pierre Mottet neemt dus vanaf nu de functies van CEO van de Groep IBA over die hij perfect kent, aangezien hij al van bij de oprichting voor de onderneming werkt. Pierre Mottet werd door de Raad van Bestuur van de onderneming in de eerste plaats aangesteld om het verricht consolidatiewerk in de basisactiviteiten van de Groep voort te zetten om zo de rendabiliteit van de Groep verder te verbeteren en om deze in staat te stellen te profiteren van de talrijke opportuniteiten die hem op de markten met een sterk potentieel geboden worden. "Jean-Claude Delobel is er op 2 jaar tijd in geslaagd om een wereldwijde organisatie te creëren die steunt op kwalitatieve medewerkers, benadrukt Pierre Mottet. Het is samen met deze medewerkers dat ik dit werk zal voorzetten in het streven naar constante verbetering van de rendabiliteit en de groei van de Groep. Ik reken dan ook op hen om dit alles te verwezenlijken. Ik zou ook natuurlijk Jean-Claude Delobel willen bedanken voor het opzetten van deze structuur waaraan IBA nood had en ik wens hem veel geluk toe in zijn nieuwe uitdaging! Er is ook meer informatie over IBA beschikbaar op de website: www.iba-worldwide.com.

Bron: IBA
Provider: Euronext Brussels

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie