Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste vader ontvangt geboorte-felicitatiepakket

Datum nieuwsfeit: 14-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Eerste vader ontvangt geboorte-felicitatiepakket

IkVader.nl lanceert PaPakket - de 'blijde doos' voor vaders

AMSTERDAM, 11-1-2002 -- Maandagochtend ontvangt de eerste vader in Nederland een felicitatiepakket voor zijn eerste baby. Felicitatiepakketten werden tot nu toe alleen aan moeders gegeven. IkVader.nl, Nederlands grootste website voor vaders, heeft nu met veel succes het PaPakket gelanceerd, een pakket dat exclusief voor vader is bedoeld. In de voorverkoop zijn inmiddels 253 PaPakketten besteld.

De 'blijde doos' voor moeders is al jaren een begrip. Vaders moesten het tot nu toe doen met een schouderklop en een handdruk. 'En dat terwijl juist de vader zich in de fase na de geboorte het vuur uit de sloffen loopt!' zegt Henk Hanssen, uitgever van IkVader.nl. De 40-jarige internet-ondernemer uit Amsterdam werd ruim een jaar geleden vader van dochter Rosa. 'Natuurlijk verricht moeder het echte werk tijdens een bevalling. Maar door alle aandacht die zij terecht krijgt, blijft de vader vaak in de schaduw staan. En dat terwijl de geboorte en de kraamtijd ook voor hem zenuwslopend kunnen zijn. Hij moet voor het eerst in z'n leven een luier ombinden, een fles geven... En ondertussen met zijn allervriendelijkste glimlach een scheepslading beschuiten uitserveren? Ga er maar aan staan!'

Daarom is er nu het PaPakket. Mede dankzij sponsors als Nutricia, Nescafé, Nivea for Men en Men's Health is het gelukt om een verrassend kadopakket samen te stellen. 'Let wel, het PaPakket is geen omgevallen foldermolen!' benadrukt Hanssen. 'Het ons eigen initiatief, net als de website. We hopen met de inkomsten de site kostendekkend te krijgen.'

Behalve een stoer IkVader T-shirt met het opschrift 'Trotse Vader', vindt de 'newborn dad', een IkVader Adviespocket over babyvoeding in zijn blijde doos. Het boekje bevat praktische wenken over het geven van de fles terwijl 'de vader die over borstvoeding mee wil praten' wordt voorzien van oneliners die altijd indruk maken. 'Lees het BlufABC en je bent in drie minuten 'deskundig'', bluffen de schrijvers van het boekje. Verder bevat het PaPakket onder meer:

  • een recent exemplaar van Men's Health (want het is een ware kunst om fit te blijven!)
  • een aanbieding van Hotelcheque (om haar mee te verrassen)
  • een verzorgingsprodukt van Nivea om jezelf mee te verwennen
  • een vliegtuiglepel waarmee je elk mondje open krijgt...
  • een nachtlampje voor op de babykamer
Het pakket kost 12,95 euro exclusief bezorgkosten en kan besteld worden via de website.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie