Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alle aanvragen voor Koninklijk Huwelijksfeest gehonoreerd

Datum nieuwsfeit: 11-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rijswijk

ers- en Nieuwsberichten...
Alle aanvragen voor Koninklijk Huwelijksfeest gehonoreerd Rijswijk goed vertegenwoordigd tijdens Nationale Feestavond

Rijswijk, 11 januari 2002

Op vrijdag 1 februari 2002 vindt in de Amsterdam ArenA een feestavond plaats voor de Nederlandse bevolking in het kader van het huwelijk van Z.K.H. Prins Willem Alexander en mevrouw Maxima Zorreguieta.

Vanuit Rijswijk gaan vrijdagmiddag 1 februari a.s. 125 bewoners naar Amsterdam om dit feest bij te wonen. Het vertrek geschiedt centraal vanaf het plein voor het stadhuis met bussen van het Evenementen Vervoersbedrijf Nederland. De deelnemers worden over het tijdstip van vertrek nog nader geïnformeerd.

De aanmelding voor de Nationale Feestavond verliep in Rijswijk door middel van een aanmeldingscoupon, die door de gemeente in de locale weekbladen was geplaatst. Deze coupon diende voor 4 januari jl. aan de gemeente te zijn toegestuurd. Alle aanmeldingen heeft de gemeente kunnen honoreren. De deelnemers hebben inmiddels een schriftelijke bevestiging van de gemeente ontvangen. Binnenkort ontvangen zij van het Nationaal Oranje Comité de vervoers- en entreebewijzen.Afdeling Bestuursondersteuning en Communicatie. © 2002 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie