Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 11-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Vrijdagmorgen 11-1 2002
11:09 vrijdag 11 januari 2002

Martin Panman
0592-383211 / 0651611628

Auto in sloot

EXLOERVEEN
Gisteravond is in Exloerveen rond 18.00 uur een 53 jarige bestuurder uit Buinerveen met zijn auto in een sloot geraakt. De man zag door de dikke mist een bocht over het hoofd en kwam zo in de sloot terecht. De man bleef ongedeerd.

Auto over de kop

Gieten
In de nacht van donderdag op vrijdag is aan de Bonnerdijk een over de kop liggende personenauto aangetroffen.
De 34 jarige bestuurder uit Gasselternijveen had zich uit de voeten gemaakt. Bij het traceren van de bestuurder via het kenteken bleek ook dat de auto niet verzekerd is.

Auto in de sloot

WESTERVELDE. Gisteravond gebeurde er een ongeval op de Hoofdweg in Westervelde. Een 39 jarige vrouw uit Westervelde verloor in een bocht de macht over het stuur van haar auto. De auto raakte in een slip en kwam in een sloot aan de rechterkant van de weg tot stil stand. Medewerkers van de brandweer en ambulance haalden de vrouw uit de auto. De bestuurster is gewond overgebracht naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen. Daar is van haar een bloedproef genomen.

Inbrekers betrapt

NIEUWEDIEP. Vannacht is er ingebroken in een schuur bij een woning aan de het Nieuwediep. Tegen middernacht wilde de 35 jarige bewoner de woning en schuur afsluiten. In de schuur zag hij dat diverse spullen, zoals een hogedrukspuit, een grasmaaier een kettingzaag en diverse soorten gereedschap klaar stonden om meegenomen te worden. Ook zag hij dat de autoradio uit zijn in de schuur staande auto gehaald was. Toen hij verder in schuur keek ontdekte hij onder een werkbank een manspersoon. Onmiddellijk werd de politie gebeld. Omdat de inbreker een mes trok en de bewoner daarmee bedreigde kon de man ontsnappen. De politie stelt een uitgebreid onderzoek in.

Vechthaan weg

ZUIDLAREN. Tijdens de Noord-show in de Prins Bernhard Hoeve in Zuidlaren. is gisteravond een vechthaan gestolen. Een medewerker van de Noord-show zag dat een aantal mannen een vechthaan uit een kooi haalden en daarmee weg liepen. Via de nooduitgang gingen de verdachten naar buiten en verdwenen in een personenauto. Het betreft een sjamo vechthaan.

Diefstal uit winkel

HOOGEVEEN. Winkelpersoneel van een winkel aan de Hoofdstraat zagen dat een 26 jarige man uit Hoogeveen de winkel verliet met een hogedrukspuit. Deze hogedrukspuit rekende hij niet af bij de kassa. Hij liep de winkel uit en op straat werd hij aangehouden door de medewerkers van de winkel. Hij werd overgedragen aan de politie, die hem mee nam naar het politiebureau. Daar werd hij voorgeleid aan een hulpofficier van justitie. Na een proces-verbaal kon de verdachte vertrekken.

Inbraken

HOOGEVEEN
Gisteren zijn er meerdere woninginbraken gepleegd in Hoogeveen. De inbraken vonden plaats in de Eykmanhof, Dotterbloem, De Westmaden, De Holtmaden, en aan De Plecht.
Uit de woningen werden o.a. paspoorten, portemonnees en dergelijke ontvreemd.
De Politie onderzoekt op dit moment of er verband bestaat tussen de inbraken.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie