Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uniformering parkeerregeling in Scheveningen

Datum nieuwsfeit: 11-01-2002
Bron: Gemeente Den Haag
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

2002-01-11: Uniformering parkeerregeling Scheveningen

De gemeente Den Haag wil in Scheveningen Bad een parkeerregeling invoeren die eenvoudig, begrijpelijk en herkenbaar is voor alle parkeerders. Het uniformeren van de parkeerregeling gaat interactief uitgewerkt worden, dus in nauw overleg met betrokken bewoners en ondernemers. Woensdag 23 januari, 20.00 - 22.30 uur, heeft de eerste informatiebijeenkomst plaats in het Carlton Beach Hotel, Gevers Deynootweg 201.

Tijdens de informatieavond wil de gemeente afspraken maken voor vervolgbijeenkomsten. Bewoners uit de vergunninggebieden in Scheveningen Bad kunnen meedenken in de Klankbordgroep Bewoners. Voor ondernemers wordt een Werkgroep Ondernemers ingesteld. Klankbordgroep en werkgroep ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie