Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwsbrief Duurzaam Bouwen GWW

Datum nieuwsfeit: 11-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nationaal Dubo Centrum
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

vrijdag 11 januari 2002

Nieuw: Nieuwsbrief Duurzaam Bouwen GWW

Op initiatief van CROW, CUR, Nationaal Dubo Centrum en Vianed is begin januari het eerste nummer van de Nieuwsbrief Duurzaam Bouwen GWW uitgebracht. Met dit nieuwe medium willen deze partijen de grond-, weg- en waterbouwsector informeren over gww-werken en duurzaam bouwen. De nieuwsbrief verschijnt zes keer per jaar; een abonnement is gratis.

Het eerste nummer van de Nieuwsbrief Duurzaam Bouwen GWW gaat onder andere in op de vraag wat duurzaam bouwen eigenlijk is. De conclusie luidt: "Kortom, in de gww gebeurt al veel op het gebied van duurzaam bouwen. Het is dus geen kwestie van "alles moet anders". Wat aandacht vergt, is het bewust en gestructureerd opnemen van de mogelijkheden van duurzaam bouwen in de processen. Want dan worden de afwegingen weloverwogen gemaakt, zodat de gww-sector nog meer bijdraagt aan verbetering van het milieu en van de kwaliteit van de leefomgeving." Daarnaast wordt aandacht geschonken aan het beschikbare instrumentarium om duurzaam bouwen te implementeren.

Abonneren
Nummer 1 is ter kennismaking op grote schaal verspreid. Heeft u geen exemplaar ontvangen, dan kunt u dit alsnog aanvragen bij het Nationaal Dubo Centrum. Direct abonneren is hier ook mogelijk; aan het abonnement zijn geen kosten verbonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie