Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondernemersbeleid van Paars blijkbaar mislukt

Datum nieuwsfeit: 11-01-2002
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Ten Hoopen: paars ondernemersbeleid blijkbaar mislukt

Volgens Tweede Kamerlid Jan ten Hoopen zijn twee Paarse kabinetten er niet in geslaagd om voldoende gunstige voorwaarden ter waarborging van de concurrentiepositie van het Nederlandse bedrijfsleven te scheppen. Ten Hoopen zegt dit naar aanleiding van de enquête van werkgeversorganisatie VNO/NCW naar de kabinetsvoorkeur van Nederlandse topmanagers. Daaruit blijkt dat Paars in vier jaar tijd behoorlijk aan populariteit heeft ingeboet. In plaats daarvan willen de topmanagers nu liever een VVD/CDA-kabinet.

"Met name op het gebied van bereikbaarheid, veiligheid en terugdringing van de administratieve lasten voor het bedrijfsleven is het Paarse kabinet te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie