Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijzigingen Studiehuis alleen als onderwijsveld dat wil

Datum nieuwsfeit: 11-01-2002
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Mosterd: wijzigingen Studiehuis alleen als onderwijsveld dat wil

De CDA-fractie wil alleen wijzigingen in het Studiehuis doorvoeren als het onderwijsveld daarachter staat en er duidelijk sprake is van verbetering. "Het is en blijft een genante vertoning: een paar jaar na een ingrijpende onderwijsvernieuwing alweer met allerlei wijzigingen komen. Het was niet nodig geweest als staatssecretaris Adelmund eerder geluisterd had naar het onderwijsveld en enkele Tweede Kamerfracties. Het onderwijsveld snakt naar rust", zegt onderwijswoordvoerder Aart Mosterd. "Ouders, leerlingen en leerkrachten worden dol van al die veranderingen. Heel veel scholen hebben het Studiehuis met vallen en opstaan inmiddels heel goed op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie