Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tegemoetkoming kosten ZKV 2002, Indexering pensioenen 2002

Datum nieuwsfeit: 11-01-2002
Bron: Nederlands Uitgeversverbond
Zoek soortgelijke berichten
Nederlands Uitgeversverbond

Sociale Zaken

Tegemoetkoming kosten ZKV 2002, Indexering pensioenen 2002 en AOW-Franchise 2002, premie WAO-hiaatverzekering Dagbladjournalisten in 2002 en wijziging van standplaats per 1 januari 2002

De jaarlijkse aanpassing van de maximum tegemoetkoming in de kosten van de ziektekosten-verzekering, indexering van de pensioenen en het franchisebedrag voor het administratieve personeel dagbladbedrijf en voor de dagbladjournalisten zijn als volgt:
1. Tegemoetkoming kosten vrijwillige ziektekostenverzekering Het maximumbedrag, zoals genoemd in artikel 28 lid 2 van de CAO voor Dagblad-journalisten en artikel 3.6.3. van de Grafimedia-CAO met betrekking tot de tegemoet-koming in de kosten van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie