Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissie voor de Beroep- en Bezwaarschriften Leiden

Datum nieuwsfeit: 11-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Commissie voor de Beroep- en Bezwaarschriften Gemeente Leiden

De Voorzitter van de Commissie voor de Beroep- en Bezwaarschriften van de gemeente Leiden heeft hedenmorgen de zitting van de Commissie, waarbij de behandeling plaatsvond van de bezwaarschriften tegen de verleende bouwvergunning voor de Koppenhinksteeg, voortijdig beëindigd. De Voorzitter besloot daartoe nadat gebleken was dat een ordelijk verloop van de zitting door het gedrag van een aantal aanwezigen niet langer kon worden gewaarborgd.

Tijdens de hoorzitting is opgemerkt dat niet alle indieners van een bezwaarschrift zouden zijn uitgenodigd. Mede daarom heeft de Commissie besloten in februari een vervolgzitting te houden. Daar zullen in ieder geval de indieners die nog niet in de gelegenheid zijn gesteld hun bezwaren toe te lichten aan het woord kunnen komen, en ook het College het bestreden besluit zal kunnen toelichten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie