Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging hoorzittingen herindeling gemeente Dinxperlo

Datum nieuwsfeit: 14-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Uitnodiging hoorzittingen gemeentelijke herindeling.

De woordvoerders herindeling uit Provinciale Staten van Gelderland houden binnenkort een drietal informele hoorzittingen over de op handen zijnde gemeentelijke herindeling in de Achterhoek, Graafschap en Liemers. Tijdens deze openbare bijeenkomsten, die in het gebied zelf worden gehouden, willen statenleden van burgers en gemeentebestuurders horen hoe ze over de recent door Gedeputeerde Staten gepresenteerde plannen denken. Deze informatie zullen ze gebruiken ten behoeve van hun eigen oordeelsvorming over het herindelingsadvies in de commissievergadering op 23 januari en de statenvergadering van 27 februari 2002. De inspraakronde die betrekking heeft op de Achterhoek vindt plaats op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie