Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inschrijving op participaties in Distrifonds geopend

Datum nieuwsfeit: 14-01-2002
Bron: Bouwfonds
Zoek soortgelijke berichten

Bouwfonds

Inschrijving op participaties in Distrifonds geopend

Bouwfonds deelt mede dat vanaf heden de inschrijving op participaties in ABN AMRO BOUwfonds Vastgoedfonds VI DISTRIFONDS I Nederland CV voor beleggers is opengesteld.

Distrifonds is het eerste Nederlandse (niet-beursgenoteerde) vastgoedfonds voor particulieren en institutionele beleggers in een reeks van vastgoedfondsen, die de komende jaren door Bouwfonds geďnitieerd zullen worden. Op 15 november 2001 is door De Nederlandsche Bank aan Distrifonds een tijdelijke vergunning verleend voor het aanbieden van participaties gedurende een periode van maximaal zes maanden. De plaatsing van de participaties in Distrifonds zal geheel worden verzorgd door de ABN ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie