Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: District Zuid

Datum nieuwsfeit: 14-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid 14-01-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanhouding autodief
ALMERE Zondagnacht is op de Grote Markt een 32-jarige Almeerder aangehouden op verdenking van autodiefstal. Surveillerende agenten zagen auto verkeerd geparkeerd staan. Bij controle bleek de auto niet verzekerd en niet gekeurd. Bovendien had de auto valse kentekenplaten. Tijdens deze controle kwam de 32-jarige man naar de auto toe en zei dat hij de bestuurder was. Hij is voor nader onderzoek ingesloten op het politiebureau. De auto is in beslag genomen.

Inbreker aangehouden
ALMERE Bij het Ravelplantsoen is zondagnacht een 15-jarige jongen uit Almere aangehouden op verdenking van inbraak. Hij had geprobeerd een schuurtje open te breken. Hij maakte daarbij echter zoveel geluid dat de bewoner wakker werd. Deze bewoner heeft samen met zijn zoon de jongen aangehouden en overgedragen aan de politie. Het inbrekersgereedschap is in beslag genomen. De jongen is voor nader verhoor ingesloten.

Mislukte ontsnapping PIA
ALMERE Zondagmiddag heeft een gedetineerde (leeftijd onbekend) geprobeerd te ontsnappen uit de Penitentiaire Inrichting Almere (PIA). Hij was over een muur geklommen en lag gewond tussen de twee muren. De politie was snel ter plaatse en heeft met een aantal surveillance-eenheden het terrein omsingeld en afgezet. Samen met het beveiligingspersoneel van de PIA kon de politie de gedetineerde weer insluiten. De man raakte bij zijn vluchtpoging gewond (letsel onbekend) en is daarvoor medisch behandeld.

Brand caravan
ZEEWOLDE De brandweer heeft zondagnacht uit moeten rukken naar de Landbouwweg voor een caravanbrand. Het vuur, dat vermoedelijk is aangestoken, was snel onder controle. De politie heeft assistentie verleend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie