Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 14-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-01-2002
Politieberichten district Eemland noord, 08.30 uur

Rijden onder invloed

BAARN Tijdens een controle heeft de politie in de nacht van zondag 13 op maandag 14 januari een vrouw aangehouden die onder invloed een auto bestuurde.

Om 01.46 uur werd de 28-jarige vrouw uit Soest op de Amsterdamsestraatweg aan de kant gezet. Na een eerste blaastest bleek dat zij te veel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse uit dat zij 0,8 promille alcohol in har lichaam had. Met een boete van 190,= en een rijontzegging van twee uur werd de vrouw naar huis gestuurd.

Aanrijding letsel

SOEST Op de Koningsweg vond zondagmiddag een aanrijding plaats waarbij twee mensen gewond raakte.

Een 48-jarige man uit Bussum reed met zijn auto over de Biltseweg in de richting van Utrecht. In zijn auto zaten drie passagiers een 53-jarige vrouw uit Bussum, een 59-jarige man uit Rotterdam en een 14-jarig, meisje uit Bussum. Om 12.43 uur kwam er plotseling vanuit het bos 74-jarige vrouw uit Baarn met haar auto de Biltseweg op rijden.

De vrouw dacht dat de weg vrij was en reed de kruising op. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij de 53-jarige vrouw uit Bussum en de 59-jarige man uit Rotterdam gewond raakten en naar het ziekenhuis moesten (over hun letsel is op dit moment niets bekend). De kruising is ongeveer een uur worden afgesloten voor alle verkeer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie