Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

LeasePlan geeft Mobilitijdsbeeld 2001 uit

Datum nieuwsfeit: 14-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

LeasePlan geeft Mobilitijdsbeeld 2001 uit

(14 januari 2002)

LeasePlan heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar Mobilitijdsbeeld uitgegeven. Na de vele positieve reacties op de eerste uitgave in 2000 is besloten deze bundel aan het eind van ieder jaar uit te geven. Mobilitijdsbeeld is goed ontvangen door veel verschillende organisaties als universiteiten, de politiek, branche-organisatie en onderwijsinstellingen. In Beleid op weg geeft LeasePlan een overzicht van actuele feiten, standpunten en verwachtingen op het gebied van file- en parkeer-problematiek en kosten van de dagelijkse mobiliteit.

Ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en bereikbaarheid gaan ons allemaal aan. We hebben dan ook allemaal wel een mening over hoe het verder moet met het verkeer. Voor de mobiliteit van de toekomst is daarom een duidelijk beleid noodzakelijk. Voor ons, als marktleider op het gebied van Fleet Management, een reden om het beleid en de veranderingen op de voet te volgen. Dat geeft LeasePlan weer input voor het bepalen van de richting in de toekomst., aldus Berno Kleinherenbrink, Algemeen Directeur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie