Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Win je eigen Loveboat op Valentijnsdag op SkyRadio

Datum nieuwsfeit: 14-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SKYRADIO

Win je eigen Loveboat op Valentijnsdag

Unieke hoofdprijs het vervolg op het succesvolle Wineenvliegtuig.nl

De initiatiefnemers ATP Online, Everyday.com, ilse media, Metro en Sky Radio 100.7 FM lanceren vanaf 15 januari de site Wineenloveboat.nl. Tot Valentijnsdag maken alle bezoekers van de site kans om een echte loveboat te winnen. De loveboat, een luxe motor sailer - met alles erop en eraan en inclusief een eigen bemanning en catering - zal voor de prijswinnaar en vijf vrienden, vijf dagen lang rond de Griekse eilanden varen!

Op de website Wineenloveboat.nl kunnen de deelnemers zich online registreren om per
e-mail een uniek nummer toegewezen te krijgen. Indien de bezoekers hun vrienden en kennissen op de site aanmelden, kunnen er extra nummers verkregen worden. Op Valentijnsdag, 14 februari 2002, zal de prijswinnaar bekend gemaakt worden.

Naast deze fantastische hoofdprijs zijn er ook een tweede en derde prijs te winnen. De tweede prijs is een romantisch weekend voor twee naar Brussel. De derde prijswinnaar ontvangt een jaar lang iedere week de mooiste seizoensboeketten cadeau!

Deze grootse actie met unieke hoofdprijs is een vervolg op de succesvolle internetactie Wineenvliegtuig.nl, waaraan vorig jaar maar liefst 150.000 personen deelnamen.

Over ATP Online, The Advanced Travel Partner
ATP Online, The Advanced Travel Partner, is met een 20-tal vestigingen door Nederland en meer dan tien strategische partners in Europa één van de grootste reisorganisaties die ons land telt. Naast zakenreizen beschikt ATP Online over een eigen afdeling groepsreizen, sportreizen & incentive-reizen en is gespecialiseerd in congress en destination management. Ook heeft ATP Online diverse vakantiereisbureaus in Nederland en vervult zij met haar website www.atp.nl een voortrekkersrol op het gebied van verkoop van online reisproducten.

Over Everyday.com
Everyday.com is de portal van Tele2, waar gebruik gemaakt kan worden van allerlei gratis (communicatie-)diensten, zoals gratis internettoegang, een eigen e-mail account, gratis SMS versturen, chatten, adresboek, reminder en nog veel meer. Everyday.com is te vinden in de Europese landen waar Tele2 actief is.

Over ilse media
ilse media is met meer dan 130 miljoen paginabezoeken per maand de grootste internetuitgever van Nederland. Ze is de uitgever van Startpagina.nl, ilse.nl, de gratis e-mailsite dolfijn.nl, de nieuwssite NU.nl, de vrouwensite VrouwOnline.nl en het populaire chat.nl. Daarnaast exploiteert ilse media de titelwebsites van Sanoma Uitgevers, zoals Panorama, VT Wonen en Libelle. Met haar activiteiten bereikt ilse media meer dan 60% van alle Nederlandse internetgebruikers.

Over Metro
Ruim 714.000 personen lezen iedere dag Metro en dat worden er steeds meer. De relatief jonge, hoog opgeleide lezers waarderen Metro vanwege de beknopte en feitelijke weergave van het nieuws. Vijf dagen per week zijn zij binnen 24 minuten op de hoogte van het binnenlands en buitenlands nieuws, sport, cultuur en economie. Metro is gratis verkrijgbaar op onder andere de NS stations in heel Nederland.

Over Sky Radio 100.7 FM
Sky Radio 100.7 FM is met ongeveer 5 miljoen verschillende luisteraars per week al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie