Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 14-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 14-01-2002
3e Persbericht maandag 14 januari 2002

Politieberichten

Eindhoven: Verdachte weigert te betalen
Maandagmiddag rond 16.50 uur is in een horecagelegenheid op de Markt een 30-jarige man zonder vaste woon en verblijfplaats aangehouden. Hij nuttigde daar 3 drankjes, ter waarde van 11.10 Euro, en wenste die niet af te rekenen. De gewaarschuwde politie heeft de man voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opge-maakt.

Eindhoven: Diefstal portemonnee
Maandagmiddag rond 14.50 uur is van een 62-jarige vrouw uit Eindhoven haar portemonnee gestolen. Zij was aan het winkelen op de Heezerweg. Toen zij wilde afrekenen bemerkte ze dat de portemonnee uit haar boodschappentas, die aan haar winkelwagentje hing, verdwenen was. In de portemonnee zaten diverse pasjes, persoonsbescheiden en 130 Euro.

Helmond: Plastic tas met valse Eurobiljetten aangetroffen Tijdens een surveillance hebben de Helmondse Stadswachten maandagmiddag rond 13.00 uur op de Willem Beringsstraat een plastic tas met valse Eurobiljetten aangetroffen. De tas stond daar tussen het afval. De Stadswachten hebben de tas met valse Euros overgedragen aan de politie. Het gaat om biljetten van 10 en 20 Euro. Ook zaten in de tas verschillende afdrukken van 10 en 20 Eurobiljetten op A4-papier. De aangetroffen biljetten zullen door de technische Recherche verder onderzocht worden.

Helmond: Diefstal portemonnee
Zondagmiddag tussen 13.30 en 14.45 uur is van een 34-jarige man uit Helmond zijn portemonnee gestolen. Hij liep daar over een rommelmarkt in de Braak. Bij het afrekenen voelde hij dat de portemonnee uit zijn achterzak verdwenen was. In de portemonnee zat ongeveer 40 Euro en een seizoenkaart.

Helmond: Aanrijding met gewonden
Maandagmiddag rond 14.35 uur raakten bij een eenzijdig ongeval op de Kasteel Traverse een 67-jarige automobilist uit Aarle-Rixtel en zijn 68-jarige passagiere uit Aarle-Rixtel ge-wond. De man reed daar richting Europaweg. Door onbekende oorzaak raakte hij van de weg en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Beiden klaagde over pijn aan de borst en nek. Zij zijn overgebracht naar het Elkerliekziekenhuis.

Helmond: Verkeerscontrole
Maandagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur is op de Weth. Ebbenlaan en de Weth. Van Wellaan een verkeerscontrole gehouden. 18 automobilisten kregen een proces-verbaal voor: 14x snelheid en 4x niet dragen van de autogordel. De hoogst gemeten snelheid was 77 km/u. 9 bromfietsers kregen een bon voor: 6x overschrijden van de constructiesnelheid, 2x snelheid en 1x verkeerde uitlaat.

Best: Alcohol
Maandagmiddag rond 16.20 uur is op de Hoofdstraat een 39-jarige snorfietser uit Best aangehouden. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. Hij blies 1,90 pro mille. De verdachte kreeg een rijverbod van 12 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Hapert: Snelheidscontrole
Maandagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur is op de Kapelweg een snelheidscontrole gehouden. 389 voertuigen zijn gecontroleerd. 33 daarvan kregen een proces-verbaal omdat zij sneller reden dan de toegestane snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 125 km/u.

Budel: Autogordelcontrole
Maandagmorgen is op de Burg. Van Houtstraat een autogordelcontrole gehouden. 30 automobilisten zijn gecontroleerd. 6 daarvan kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie