Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provinciepenning voor scheidend gedeputeerde Aranka Goijert

Datum nieuwsfeit: 14-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Persbericht, 14 januari 2002

Provinciepenning voor scheidend gedeputeerde Aranka Goijert

Bij haar afscheid heeft de Noord-Hollandse gedeputeerde mevrouw Aranka Goijert uit handen van commissaris van de Koningin prof. dr. J.A. van Kemenade de zilveren provinciepenning ontvangen als blijk van waardering voor haar verdiensten voor de provincie. Bij de uitreiking van de onderscheiding belichtte de heer Van Kemenade de provinciale bestuursperiode van mevrouw Goijert. Ze was voor het CDA lid van Provinciale Staten sinds april 1991. In 1996 werd ze fractievoorzitter en in 1999 gedeputeerde.
Ze beheerde de portefeuilles openluchtrecreatie (regionale groengebieden, strategische groenprojecten, routenetwerken over land en water en in landinrichtingsgebieden), recreatieschappen, Waddenzee, personeel en organisatie, onderzoek, onderwijs en veelzijdig personeelsbeleid. Ze was gebiedsgedeputeerde voor Noord-Holland Noord.

Mevrouw Goijert was ook voorzitter van de zes Noord-Hollandse recreatieschappen, voorzitter van de Stuurgroep Haarlemmermeer Groen en voorzitter van het dagelijks bestuur van de Interprovinciale Ziektekostenregeling.
Ze was president-commissaris van NV Afvalzorg Holding.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie