Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agenda raadsadviescommissie Bestuur & Middelen Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 14-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Op de Agenda ¦ De raadsadviescommissie voor Bestuur & Middelen ¦ Stukken voor de vergaderingen
De raadsadviescommissie voor Bestuur & Middelen Openbare vergadering op maandag 14 januari a.s. vanaf 19.30 uur in het Bestuurscentrum, Groeneweg 1 te Leeuwarden (kamer 32). 2. Mededelingenlijst.
3. Wijziging gemeentelijke vertegenwoordiging in bestuur Parkeergarages Leeuwarden C.V.
4. Zelfanalyse risicogebieden in de gemeentelijke organisatie. 5. Protocol elektronische communicatiemiddelen 6. Vaststelling gemeentelijk rampenplan. 7. Inhaalslag en structureel beheer van draaiboeken ter uitwerking van het gemeentelijk rampenplan.
8. Voorstel verlengde openstelling zwembad Klaverdijkje. 9. Aanvullende kredietaanvraag t.b.v. het verder ontwikkelen van het plangebied Zuiderburen.
10. Rondvraag.
11. Sluiting.
Een nagenoeg volledige set stukken voor deze vergadering vindt U op de internetsite van de gemeente www.leeuwarden.nl. Tevens liggen volledige sets ter inzage bij de centrale balie in de stadshal van het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2 in Leeuwarden en bij de Openbare Bibliotheek aan de Wirdumerdijk 34 in Leeuwarden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie